Nyt sain sitten aikaiseksi tämän ekan osan. Teen siis sellaista tarinamaista lc:tä, mutta juonta tulee vasta 2 sukupolvessa. Yritän silti tehdä nopealla tempolla, mutta vähintään osa per 2 viikkoa. Ainakin yritän niin, viivästyksistä ilmoitan mahdollisuuksien mukaan. Anteeksi kun kuvat menee reunojen yli : / Yritän korjata asian.  Mutta osan pariin -->

I just know it better than you.

 

"Äiti.. joko hän tai minä. Mutta jo silloin kun luet tätä, olen jo tiennyt päätöksesi.. Tiedän sen vain paremmin kuin sinä.." Muistan kirjoittamani sanat yhä.

001-8.jpg

Muistan myös sen erään illan, kun istuin kerjäämässä syrjäisellä tiellä. Olin lähtenyt ilman rahaa, tai vaihtovaatteita. Tosin, monen päivän jälkeen, se ei enään tuntunut miltään. 

002-7.jpg

Muistan myös ne miehet. Kävelemässä kauniisti suorassa, ei mitään epävarmuutta kummassakaan. He katsoivat oudoksuen minua, niinkuin kaikki muutkin. Eikä vain kadulla. Myös kaikkialla muualla. 

003-7.jpg

Myöhemmin yön pikkutunteina he tulivat takaisin. Kännissä tietenkin. Vaaleampi mies kyykistyi luokseni samalla kun tummempi katseli vierestä. Hymyilin heille, ja tunsin oloni kerrankin uskomattomaksi. 
"Sievät silmät." Vaaleampi sanoi katsellen silmiäni. Hymyilin hänelle suloisesti, kunnes hän jatkoi.
"Harmi vain, ettei ne ole enään tämän jälkeen." Molemmat miehet nauroivat vaalean sanottua. Hämmästyin ja sen jälkeen en enään tuntenut mitään.

004-7.jpg

Makasin vain hiljaa maassa. Muistin tämän saman tuskan, kuin ennenkin. Kukaan ei pitänyt minusta, ja kaikki halusivat vain vahingoittaa. Nyt siihen tulisi muutos.

* * * * *

005-7.jpg

Tuijotin hymyillen uutta taloani. Elämäni oli alkanut edes hieman kukoistamaan. Haavojen parannuttua olin törmännyt yksi päivä erääseen rikkaaseen rouvaan, joka oli kulkenut ohitseni useana päivänä, ja lopulta antanut minulle 4 000 simoleonia, jotta saisin edes pienen hökkerön itselleni. Jotain edistystä oli siis tapahtunut.

006-7.jpg

Taloni oli kieltämättä aika karmaiseva, ei mikään unelmatalo. Mutta uskoin, että neljällä tuhannella ei pahemmin luksustaloa rakennettu. 

007-7.jpg

008-7.jpg

008-7.jpg

Sisältä se ei ollut mikään luksus myöskään. Mutta kelpasi minulle. Keittiön tasot oli eräs remonttimies minulta kysymättä laittanut, ja raastanut liikahinnan, mutta enpä voinut asialle enään mitään. Sängyn taas olin löytänyt kirpparilta. 

010-7.jpg

Joten kuten nukutun yön jälkeen jännitin uutta työpaikkaani, jonka olin lehdestä pongannut talon valmistumisen jälkeen. Olin valinnut työkseni opetus-uran, vaikka en sitä oikeastaan halunnutkaan. Rahaa siitä sentään sai. 

011-7.jpg

Töiden jälkeen minulla oli sentään aihetta hymyillä. Olin saanut ylennyksen heti, koska lapset sattuivat vain pitämään minusta, tai sitten kammoksumaan, samalta se vaikuttaisi kuitenkin.

012-7.jpg

Muistin myös yhden lempiharrastuksistani päivällä, ja päätin käväistä suihkussa, ja muistella nuoruuteni tanssikurssin liikkeitä. Makasin maassa, ja nousin siitä selkää taivuttaen ylös. Se tuntui uskomattoman mukavalta.

013-7.jpg

Hymyiltyäni siirryin hieman, ja kokeilin myös toista liikettä. Menin polvilleni ja ojensin toista kättäni eteen ja toista taakse. Käsissäni tuntui pientä värinää.

014-7.jpg

Sitten rohkaistuin ja kokeilin rakastamaani liikettä. Sitä joka sai minut tuntemaan itseni jumalalliseksi. Hymyilin haavekuvalleni, joka oli toistunut päässäni useita kertoja. Tahtoisin olla tanssija. Tanssijatar Rebekah Rowy.

015-7.jpg

Olin päättänyt ylennykseni kunniaksi mennä baariin. Kyselin tuntemattomilta tietä, ja he jopa ohjastivat minut oikeaan paikkaan. Istuunnuin tiskille ja jäin tuijottamaan baarimikkoa. Lopulta käänsin katseeni häveliäänä pois.

016-7.jpg

Ihmisiä alkoi kasaantua tanssimaan, mutta en uskaltanut kääntää katsettani. Saisin vain halveksuvia katseita.

017-7.jpg

Yhdessä vaiheessa eräs nainen tuli jopa juttelemaan minulle. Tosin, hän kai suunnitteli heittävänsä juomansa päälleni, tai päällensä. Keskustelu tyssäsikin siihen, että hän kysyi olenko muualta, koska olen niin erinäköinen.

018-7.jpg

(Anteeksi seinät) Tanssilattialle alkoi kasaantua porukkaa, ja viereeni istahtikin eräs vaalea mies. Hän vaikutti ihan mukavalta ja meillä synkkasikin hieman.

019-7.jpg

Hän myös ihaili minua, joka sai minut hieman punastelemaan. Se tuntui hämmästyttävältä, minua kehuttiin kerrankin.

020-7.jpg

 Menimme myös hänen pyynnöstään tanssimaan. Hän jutteli kanssani hetken tanssin aikana, mutta sitten sanoikin yhtäkkiä, etten ole hänen tyyliään. Hän myös huomautti, että näytin liikaa ulkomaalaiselta.

021-9.jpg

Seuraavan päivän vietin lähinnä lukien, jotta etenisin urallani. En tajunnut, mihin tarvitsin siivoustaitoa, mutta kai sillä oli jotain tekemistä lasten kanssa.

022-9.jpg

Tarvitsin myös karismaa. Minulle oltiin selitetty, että minun täytyisi välillä jutella vanhemmille houkuttelevasti, joten minun täytyisi oppia puhumaan myös siten.

023-9.jpg

Eilinen uurastukseni oli palkittu, ja minun oli helppo hymyillä. Olin tienannut sievoisen summan, ja ylennyksen. 

024-9.jpg

Mutta minun täytyi silti hoitaa koirien ja susien kaivamat kuopat. Eihän se lempi hommaani ollut, mutta pihani näytti kivemmalta ilman kuoppaa.

025-9.jpg

 Illalla menin taas hetkeksi baariin. Tilasin tällä kertaa jopa juoman, ja minua ei edes enään tuijoteltu erikoisesti. Olin näköjään niin sanotusti sopeutunut porukkaan.

026-9.jpg

Jotenkin keskusteluni baarimikon kanssa ajoi minut samaan virkaan. Tosin, saihan siitä rahaa, joten en valittanut.

027-9.jpg

Vielä iltasella lähdin kävelemään vaatekauppaan. Tai oikeastaan kauppaan, josta sai lähes kaikkea. Hieroin päätäni mietteliäänä kävellessäni ovelle.

028-9.jpg

Menin oitis katselemaan vaatteita, jotka ei ollut lainkaan tyyliäni. Lopulta päädyin muutamaan vaatteeseen ja menin kokeilemaan niitä.

029-9.jpg

Katselin itseäni peilistä. Olihan asuni ihan hyvä, mutta takki kruunasi asun. Katselin myös vieressäni olevaa naista, joka testaili hieman väljympiä asuja.

030-9.jpg

Napsasin vielä muutaman vaatteen kokeiluistani ja menin kassalle. Maksoin ostokseni ripeästi, ja hymyilin lopuksi myyjälle. Takanani katseli kaksi muuta naista vaatteita. 

031-9.jpg

Heräsin väsyneenä aamiaiselle. Kimppakyytini tulisi pian, ja minun täytyisi vielä valmistautua sitä ennen. Otin kaapista murot, ja kaadoin niitä väsyneesti kulhoon.

032-9.jpg

Töiden jälkeen tosin törmäsin ihan kunnolliseen nuoreen mieheen, mutta vilkaistuani sivulta..

033-8.jpg

..en ollutkaan enään niin varma päätöksestäni. Päätin silti tutustua häneen, sillä hän saattaisi paljastua oikeaksi kultasuoneksi.

034-8.jpg

Hän oli napsaissut työvaatteensa pois, ja hän kehuikin jo minua. Hymyilin hänelle leveästi, ja lupasin soittaa vielä myöhemmin, sisälle en häntä pyytäisi. Ainakaan vielä.

035-8.jpg

Soitinkin hänelle aikaisin seuraavana aamuna. Hän kertoi, että pystyisi näkemään minua vasta myöhemmin, joten sovimme ajankohdan myöhemmäksi. Harmittihan se minua, mutta saisimpahan ainakin lisää aikaa miettiä.

036-8.jpg

Vaihdoinkin sitten vaatteeni, ja söin. Hymyilin syödessäni, ja totesinkin, että oikeastaan minua vielä väsytti. Joten meninkin sitten nukkumaan.

* * * * *

037-7.jpg

"Ai tänään?" Kysyin puhelimeen. Hormes oli soittanut minulle, ja kysynyt kävisikö tapaaminen. Olin kahden vaihella. Toisaalta olisin halunnut nähdä hänet, mutta toisaalta en halunnut. Lopulta päädyin myöntävään vastaukseen.

038-7.jpg

Kerroin hänelle kuulemastani juorustani, ja hän alkoi yhtäkkiä hekottaamaan hirveästi. Silloin päätin. Hän ei ollut minulle se oikea. Pyysin häntä lähtemään hetken päästä ja huokaisin.

039-7.jpg

Tätä olinkin pelännyt. Hormes alkoi soittelemaan minulle, ja ei uskonut vastauksiani, tai jättänyt minua rauhaan.

040-7.jpg

Huokaisin ja aloin siivoamaan vessanpönttöä, joka oli hieman päässyt likastumaan. En ollut sitä paljoa käyttämäänkään, mutta silti en pitänyt likaisuudesta.

* * * * * *

041-7.jpg

"Mitä jos en päästä?" Kysyin niin sanotulta poikaystävältäni. 
"Sinun olisi parempi päästää. Muuten olen vihainen kuin harmaakarhu." Hän naurahti. Pysyin totisena ja tuijotin häntä. Punapää oli tullut nopeasti käymään, mutta hänen täytyisi ihan pian lähteä.

042-7.jpg

Taistelin hetken hänen kanssaan, kunnes sain istuttua hänen päälleen. 
"Koska tulet taas?" Kysyin allani olevalta punapäältä. Hän huokaisi ja pohti.
"Ehkä huomenna. Ehkä viikonloppuna. En tiedä." Hän selitti. Hänellä oli erikoinen työ, jossa hän ei tiennyt milloin olisi.

043-7.jpg

Hän nousi seisomaan, mutta istahti pian ja veti minut mukanaan. 
"Sinun täytyy ymmärtää. Tulen niin pian kuin pystyn." Punapää sanoi totisesti pitäen kädestäni. Nyökkäsin vain ja lähdimme ovelle.

044-7.jpg

Ilta oli jo pitkällä ja syksyinen viileä tuuli hytisytti minua. Punapää antoi minulle suukon, ja lähti kävelemään pois. Katselin hetken hänen peräänsä, mutta sen jälkeen astelin sisälle.

045-6.jpg

Huokaisin ja aloin venyttelemään. Vedin jalkani mahdollisimman lähelle niskaa, ja otin sen kädellä kiinni.

046-6.jpg

Venytin niskojani ja tein tanssissa oppimia liikkeitä.

047-4.jpg

Otin vielä hetken vauhtia ja hyppäsin ylös. Taivutin jalat pikaisesti suoriksi, ja olin tyytyväinen lätsähtäessäni maahan.

048-4.jpg

Luin hetken taas siivoamista, kun muutakaan tekemistä ei ollut.

049-3.jpg

 Illemmalla menin nukkumaan ja puristin peittoa. Oli taas painajaisten aika.

- - - - - - - - -  

Tälläinen ensimmäinen osa. Kertokaa mitä parannettavaa ja muuta : ) Risuja ja ruusuja siis : )