Sometimes I just don't understand why you love me.

Taas taidan jättää alkuhöpinät väliin. Lukemaan ja kommentoimaan siitä : )

001-12.jpg

 

"Varovasti ettet kaadu. Äitisi tappaa minut muuten." Tintti puheli pikkusiskolleen Xerlianille. Sharon oli synnyttänyt muutama vuosi sitten, ja saanut kaksoset. Tyttö oli saanut nimekseen Xerlian, ja poika taas Mika.

002-11.jpg

 

"Eihän veljesi ole kiusanneet? Onko rankkaa kun on kolme veljeä..?" Sharon puheli tyttärelleen. Hän oli varsin innoissaan tytöstä, koska pojat alkoivat valtaamaan talon. Vastaukseksi nainen sai kuitenkin vain erikoista lässytystä.


003-11.jpg

"Taasko tahdot ulos? Mennään nyt päikkäreille edes. Äitisi vie sinut kunhan kerkiää." Rebekah sanoi Mikalle tämän raivotessa syöttötuolissa. Poika piti todella paljon ulkoilmasta ja kaikesta elävästä. Ulkoihmiseksi häntä myös nimetettiin.

004-11.jpg

"Taasko rohmuat? Paisut kohta, eikä kukaan tahdo sinua." Sharon kysyi kuullessaan jääkaapin avautumisen vaalean henkilön takia. 
"Näkisit vain kuinka moni tätä vatsaa vielä ihastelee." Tintti vastasi ripakasti ja siitä seurasikin pieni naurukohtaus.

005-11.jpg

"Onko hiukseni muuten mielestäsi huonosti? Hei, mitä sinä kokkaat?" Sharon katseli hiuksiaan ja huomasi peilin kautta "poikansa" kokkaukset.
"Mässy. Ei kuulu sinulle, menetkö vastaamaan puhelimeen?" Tintti naurahti ja puhelin pärähti toistamiseen. 

006-11.jpg

"Alexander! Fiku soittaa!" Sharon karjaisi ylhäällä olevalle pojalle. Pian rappusistakin kuului juoksevia askeleita.

007-11.jpg

 "Heih!" Alexander vastasi hengästyneenä. Hän keskusteli mahdollisimman pitkään Fikun kanssa, ja näytti nauttivankin siitä. Tyttö oli kuitenkin vain tahtonut varmistaa, että paikka heille on yhä vapaa. (Lisää tietoa tulee kahdesta seuraavasta Ron osasta.)

008-11.jpg

"Tahdotko ulos? Mennään kohta, kunhan olet syönyt." Sharon naureskeli kikattavan poikansa kanssa. Poika alkoi heti nyökkäilemään ja Sharon lähti kävelemään ulos poikansa sylissään.

 

009-11.jpg
010-12.jpg

"Älä vaan tipu. Saattaa sattua." Sharon huolehti pojastaan, joka heilui hevosen selässä.
"KITTA! KITTA! ANNA MULLE KITTA!" Mika huusi kikattelunsa välissä. (Nauroin täällä, sillä A
anna mulle oli ensimmäinen lauseeni ja kissa oli ensimmäinen sanani : D) Sharon katseli hetken kissaa ja jatkoi pian haravoimistaan.

011-11.jpg

Naisen katseen herpaantuessa Mika oli hypähtänyt pois hevosen selästä, ja yritti parhaillaan pyydystää perhosia. Pian Sharon kuitenkin tuli ja nappasi pojan syliinsä.

* * * * * *
012-11.jpg
013-11.jpg

 Lapset kasvoivat hurjaa vauhtia, ja päivät vierivät varsin sutjakkaa. Sharon huokaili surullisena, sillä pian hänen lapsensa aloittaisivat koulun.

014-11.jpg

Tintti ja Alexander kävivät yhä koulua, ihan hyvillä arvosanoilla. Bussiinkin pojat kerkesivät ajoissa, vaikka usein aamulla ei näyttänyt ihan siltä.

015-11.jpg

"Sinä varmaan olet Heather? Tintti sanoikin, että tulisit pian. Hän on tosin nyt koulussa. Tahtoisitko jotain?" Rebekah jutteli tervehtiessään nuorta naista. Heather oli vaihto-oppilas, jonka kanssa Tintti oli myöhemmin ruvennut seurustelemaan. Pari oli varsin rakastunut, eikä välimatkakaan haitannut asiaa.

016-11.jpg

"Heather on oikeasti todella mukava tyttö! Ei lainkaan sellainen.. pissiskö se sana oli?" Rebekah selitti ja muisteli nuorten sanavarastoa. Leighton ja Max eivät olleet kovin luottavaisia, että tyttö eri maasta tulisi heille kylään kolmeksi päivää, mutta Rebekahin vakuuttelut kyllä saivat miehet luottavaisiksi.

017-11.jpg

"Et tajuakaan miten olen odottanut tätä hetkeä.." Tintti sanoi onnellisena syleillessään tyttöystäväänsä. Heather naurahti ja suukotti Tinttiä poskelle.
"Minä myös.." Heather mutisi hänkin onnellisena.

018-11.jpg
019-11.jpg

Hetken päästä Tintti otti hellästi Heatheria leuasta ja suukotti tätä suoraan suulle. Heather ei avannut silmiään vielä hetkeen, jolloin Tintti naurahti.
"Luulisi, että olet jo tottunut tuohon. Koska ajattelit selviytyä silmät auki?" Tintti nauroi tyttöystävänsä reaktiolle. 

020-12.jpg
021-11.jpg

Pariskunta päätti kuluttaa aikaa yhdessä katsellen pilviä, pian naurun remakka kuuluikin pihalta.
"Tuossa on yksi ihan sinunlaisesi pilvi. Kaunis ja.. en keksi." Tintti sanoi vahingossa livauttaen.
"Anteeksi mitä?" Heather sanoi tökäten poikaystäväänsä. Hetken päästä Tintti sai kuitenkin lepyteltyä Heatherin.

022-11.jpg
023-11.jpg

"Oletko nyt varma Heatherista? Hänhän asuukin niin kaukana." Rebekah kyseli vakavana lapsenlapseltaan. 
"Miksen olisi? Hän on elämäni nainen. Rakastan häntä." Tintti sanoi itsevarmasti.
"Muistatkin tuon. Ole vakavissasi." Rebekah luennoi. Tintti huokaisi tottuneesti.

024-11.jpg

Lasten kasvettua he saivat kehtojen tilalle kerrossängyn. Ei molemmat tykänneet järjestelystä, mutta ymmärsivät, ettei tila riittänyt muuhun.

025-11.jpg

Ensimmäinen koulupäivä kutsui ja lapset joutuivat pukeutumaan jo varsin lämpimästi, sillä syksyinen kylmä viima puhalsi ikävästi.

026-11.jpg

Xerlianista oli kasvanut varsin viehettävä nuori neiti. Hän oli hyvin paljon äitinsä näköinen. Ihonsa hän oli kuitenkin perinyt isältään.

027-11.jpg

Mikakin oli aivan äitinsä näköinen, tosin toista sukupuolta oleva. (<-- logiikka kunniaan. Muistuttakaa, että vaihdan kulmakarvat.) Hän oli varsin innoissaan ekasta koulupäivästään, ja myös syksystä, joka oli pojan lempivuodenaika.

028-11.jpg
029-11.jpg

Koulun jälkeen poika jäi usein riehumaan pihalle. Hän kasasi paljon lehtiä kasaan, ja hyppäsi niihin pommilla. Välillä poikaa sattui hieman, mutta hän nautti silti yhtä paljon luonnosta.

030-11.jpg

ARVATKAA MITÄ NÄMÄ PIRULAISET TEKIVÄT?! Katselin ihmeissäni kun Sharoniin yhtäkkiä liikahti ruutu ja tuli ilmoitus, että tämä voi jäädä äitiyslomalle! Välillä sitten inhoan acr:rrää. Takaisin tarinaan -->

031-11.jpg

"Kulta.. Istuuntuisitko sängylle?" Sharon mutisi illalla miehelleen. Hän makoili sängyllä varsin rennosti. Max näytti hieman ihmettelevältä, mutta tiesi yllätyksen olevan kuitenkin jotenkin positiivinen.

032-11.jpg
033-10.jpg

"Ota minut kainaloosi. Se tuntuu mukavalta." Sharon sanoi ja kaivautui miehensä luo. Max otti naisen avosylin vastaan, ja he olivat hetken hiljaa.
"Olen raskaana." Sharon sanoi hetken hiljaisuuden rikottuaan. Max nousi ylös ja meni vaimonsa luo.

034-10.jpg

"Kumpikas sieltä tällä kertaa tulee? Toivottavasti ei kahta. Vaikka kyllä me teistäkin sitten pidämme huolta." Max kujerteli vaimonsa vatsalle. Sharon ei ollut missään vaiheessa pelännyt miehensä reaktiota. Vaikka tämä olisikin jo viides lapsi Maxille.

035-10.jpg

"Tämä olkoon viimeinen." Max sanoi ottaessaan vaimonsa hellään halaukseen. 
"Todellakin. En jaksaisi vaihtaa vaippoja enempää. Vaikka olethan sinäkin sitä ihan kiitettävästi tehnyt." Sharon sanoi nauraen ja halaili miestään. 

036-10.jpg

"Isi. Miksi te puhutte vauvoista? Ja äiti saisi lopettaa syömisen." Xerlian sanoi Maxille astellessaan huoneeseen. Max ja Sharon olivat menneet keittiöön istumaan, sillä siellä oli helpompi keskustella. Pian seurasi lähes koko talon herättävä naurunremakka.

037-9.jpg

"Ruokasi on valmista." Max sanoi hakiessaan vaimonsa ruuan. Mies tahtoi pitää huolen siitä, ettei nainen varmasti saisi keskenmenoa. Sen takia Max vahtikin, että Sharon söisi tarpeaksi usein.

038-9.jpg
039-9.jpg
040-9.jpg

"Äiti.. Miksi isi ja mummi nukkuu samassa sängyssä? Vierekkäin. Kiinni toisissaan." Xerlian kysyi samana aamuna. Sharon huokaisi syvään kylppärissä.
"Taasko? Kumpa Rebekah lakkaisi käyttämästä minun shampootani.." Sharon sanoi huokaisten.

* * * * *


041-9.jpg

"Ajattele. Pian tässäkin on suloinen pieni nyytti." Sharon mutisi onnellisena. Max huokaisi naisen takana ja muisteli päässään muiden lasten vauvaikää.
"Vaippoja vaihdettavaksi. Sitä en kyllä kaipaa." Max heitti kesken muistelujen. Siitä hän saikin läppäisyn palkakseen.

042-9.jpg

"Joskus mietin, miksi ihmeessä rakastat minua?" Sharon sanoi kääntäen miehensä päätä suudellakseen tätä. Miehen vastaus kuitenkin pysäytti naisen.
"Mietin joskus täsmälleen samaa. Miksi ihmeessä rakastan sinua? Saanko sen suukon vai en?" Max sanoi pysytellessään paikoillaan. Sharon irrottautui hetken päästä miehestä.

043-9.jpg

"Olet ihana. En todellakaan ansaitse sinua." Sharon puheli miehelleen, joka oli kaapannut tämän syleilyynsä. 
"Niin olen." Max sanoi itsevarmasti silitellen vaimonsa selkää, ja laskeutuen hieman alemmas. 
"Silti suosittelisin ottamaan kätesi pois takapuoleltani." Sharon sanoi pysyen yhä samassa asennossa ja saaden Maxin nauramaan.

Perijä-äänestys

044-9.jpg

Tintti Rowy

 

Tavoite: Perhe
Elämänhaave: Ammattina Mediamoguli
Luonne: 5,9,5,5,6

+ Ruskeat hiukset, kunto
- Kilot

045-8.jpg

Alexander Rowy

Tavoite: Nautinto
Elämänhaave: Kohota 7 taitoa huippuunsa
Luonne: 5,5,5,5,5

+ Ruskeat hiukset, kunto
- Kilot

Huomasin vasta, kuinka olin laittanut vahingossa samanlaiset mieltymykset molemmille. No, ihan sama. Alexanderilla on ainakin tasapuolinen luonne : DDD Samanlailla kuin viimeksi. Äänestysaikaa annan puolitoista viikon. Eli äänestys päättyy 26.2. Laitan taas äänestystilanteen tähän. Eli kaksi pistettä sille jonka tahdotte perijäksi, ja yksi sille jonka haluatte vähemmän.

Tintti 12
Alexander 6