Ron osa I

Osalla ei siis ole kummoisampaa nimeä : D Näköjään sitten olikin. Eli LIFE'S GOING ON.. on tämän osan nimi : D Ja tämä on varsinainen pikakelaus Ronin yliopistosta yms. Mutta menkää lukemaan : ) Varautukaa tönkköisyyteen.

001-13.jpg

 

Ronin aloitettua opiskelun, hän yritti ajatella mahdollisimman vähän Amberia. Hän oli myös varsin yksinäinen, sillä opiskelu vei aikaa.

002-12.jpg
003-12.jpg

Kuukausien myötä hän tutustui erääseen naiseen. Hän ei ollut kaunein, muotitietoisin eikä osannut laittaa hiuksiaan. Ronia kuitenkin veti naisessa jokin.

004-12.jpg
005-12.jpg

Myöhemmin Ron oli saanut hurmattua naisen itselleen, ja he olivat umpirakastuneita. He jopa opiskelivat yhdessä.

006-12.jpg

Ron oli myös ostanut tyttöystävälleen lahjakortin, jolla hän sai paranneltua ulkonäkönsä. Nainen oli itsekin tunnustanut, ettei hän ollut kovin viehettävä ja nykyaikainen.

007-12.jpg

Pariskunnalla oli myös liikaa tahtoa muuttaa yhteen, jolloin jopa Mary meni töihin yliopiston keittiöön. Onneksi siellä ei ollut myöskään liikaa hommaa, ja tuntipalkka oli ihan hyvä.

008-12.jpg

Noin vuoden päästä pari sai ostettua asuntonsa yliopiston läheltä. Eräänä päivänä Mary kuitenkin tuli poikaystävänsä luo hymyillen.
"Olisi hieman asiaa. Tulisitko alas?" Mary sanoi hempeästi.

009-12.jpg

"Ömm.. Olen.. tuota.. raskaana." Mary sanoi tökkivästi. Ron oli hetken hiljaa, kunnes hänkin alkoi hymyilemään.
"Hienoa!" Ron sanoi ja hymyili vielä enemmän, kunnes irrotti kätensä.

010-13.jpg

"En tahtonut näin pian, mutta nyt tahdon. Se tuntuu oikealta." Ron sanoi ja työnsi samettisen rasian tyttöystävänsä eteen.
"Mit.." Mary mutisi ihmeissään.

011-12.jpg

"Se on upea! Tahdon tahdon tahdon!" Mary kiljui. Ronin onneksi nainen päätti sentään pysyä tuolissaan, eikä riehua ympäriinsä. 

012-12.jpg

Raskauden vain edetessä eteenpäin, kasvoi myös Maryn ruokahalu entisestään. Ronilla oli kaamea kiire kokkaamisessa, sillä nainen oli todella nälkäinen herätessään. Opiskelut he kuitenkin hoitivat kunnialla.

013-12.jpg
014-12.jpg

Pian kuitenkin koitti Maryn synnytys. Nainen kiljui vessassa tuskissaan ja pian hän olikin jo pusertanut suloiset kaksoset.

015-12.jpg

Tytöille laajennettiin suuri huone pariskunnan vähillä rahoilla. Tilaa ei muuten olisi ollut, joten nuoret suostuivat remonttiin.

016-12.jpg

Pari oli todella onnellinen. Ron oltiin pitkästä aikaa saatu kiinni, ja hänelle oltiin kerrottu taas kuulumisia. Ron päätti myös samalla yllättää Rebekahin muutamalla lapsenlapsella. Kotikulmilla oli sujunut lastenhoito varsin hyvin, ja Rebekahkin odotti jo innoissaan, että näkisi tytöt.

017-12.jpg
018-12.jpg

Mary yritti hoitaa mahdollisimman hyvin ja usein lapsiansa, muttei aina kerennyt opiskelujen takia. Molemmat olivat päättäneet etteivät lopettaisi opiskeluja kesken, edes lasten hoitamisen takia, joten lastenhoitakin palkattiin usein. Marya kuitenkin ärsytti, sillä kaikki katsoivat heitä aina kieroon. 

019-12.jpg..
020-13.jpg

Pian koitti jo kaksosten syntymäpäivä. Myös pariskunnan opiskelut alkoivat hivuttautumaan loppua kohden, joten pari oli moninkertaisella juhlatuulella. Pian he pääsisivät muuttamaan omaan kotiin.

021-12.jpg
022-12.jpg

Ensimmäisessä kuvassa Kasa, toisessa Fiku : )

023-12.jpg

Mary oli hoitanut suurimman osan opiskelusta ripeästi, ja vapaa-aikanaan hän tykkäsi erityisesti opettaa lapsiaan kävelemään. Muutaman kuukauden päästä he pääsisivät jopa muuttamaan.

* * * * *

024-12.jpg
025-12.jpg

Vuodet olivat vierineet tiuhaan tahtiin. Perhe oli muuttanut suuren kerrostalon alimpaan kerrokseen, sillä he eivät tahtoneet lapsiensa kaatuilevan portaissa kiireineen. Valintaan oli myös vaikuttanut suloinen leikkipuisto talon vieressä.

026-12.jpg

Tytöt olivat saaneet varsin hienon huoneen. Fiku oli enemmän luova persoona, joten hän oli saanut synttärilahjakseen pianon. Kasa taas oli saanut kaameat kasat leluja. Nurkan takana on myös tyttöjen yhteinen vaatekaappi. 

027-12.jpg

Vessa.

028-12.jpg

Vanhempien varsin tyhjä makuuhuone. Inspis ei meinaan riittänyt.

029-12.jpg

Keittiö.
030-12.jpg

Harrastehuone.

031-12.jpg

Ja olohuone/eteinen. Telkkarin luona olevasta ovesta, jota ei näy, pääsee myös pienelle parvekkeelle.

032-12.jpg

Tässäpä Kasa kasvaneena.

033-11.jpg

Ja tässä Fikunen : ) Back to the tarina.

034-11.jpg

 Fiku tykkäsi soitella pianollaan iltamyöhään, josta vanhemmat usein valittivat. Tyttö oli kuitenkin onnellinen, sillä heillä ei ollut asukkaita kuin yläpuolella. Vanhemmatkaan eivät jaksaneet koko iltaa valittaa.

035-11.jpg

Kasakin yritti joskus hieman lueskella. Hän tykkäsi eniten rakkausromaaneista, niissä kun oli tytön mielestä aina onnellinen loppu.

036-11.jpg

Tyttö tykkäsi myös tempperamenttisenä valittaa koko ajan. Hän oli kuitenkin mielissään, sillä useat pojat tahtoivat tytön luo käymään. Hän rakasti olla huomion keskipisteenä. Hän yritti sen takia useinkin mielistellä poikia.

037-10.jpg

Vuodet jatkoivat vierimistään, ja sisältä kuului kinastelu. Tänään olisi tyttöjen syntymäpäivät, ja he täyttäisivät jo 14. Ron haravoi huvittuneena, kunnes näki kihlattunsa vihaisen ilmeen, jolloin hän juoksi kiireesti sisälle.

038-10.jpg

Fiku kulutti viimeiset lapsuusaikansa lukien. Tyttö oli varsinainen lukutoukka, tosin hän teki sitä vain, jotta osottaisi olevansa fiksumpi kuin siskonsa. 

039-10.jpg

Tässä teille Kasa kasvaneena.

040-10.jpg

Ja sitten lempparini Fiku. 

* * * * * *
041-10.jpg

Äänekäs kikatus kuului harrastehuoneesta. Kasa istui koneella chataten kavereidensa kanssa. Tytön täytyisi pian kuntoilla, ja kaverit olivat heittäneet olevinaan hyvää läppää. 

042-10.jpg

Tyttö meni hymyissä suin vaihtamaan kuntoiluvaatteet, ja meni tangolle harjoittelemaan koreografiaan. Hän oli cheerleaderjoukkueen kapteeni, ja hän joutui suunnittelemaan useat liikkeet.

043-10.jpg

Tytöt istuivat mahdollisimman kaukana toisistaan katsellen telkkaria. Molemmat istuivat varsin vaiti, ja tuijottivat näyttöä. Kuullessaan huokauksen takaansa Kasa päätti mennä takaisin tangon luokse, siellä hänen oli parempi olla.

044-10.jpg

Fiku taas siirtyi omiin maailmoihinsa kirjojen pariin. Hän oli tehnyt monia esitelmiä lempikirjoistaan, ja taas hänellä olisi vuorossa yksi. Häntä ei enää ollenkaan jännittänyt, sillä hän oli tehnyt hommaa todella paljon. 

- - - - -  - - - - - -

Kyllä, osa on tönkkö. Huomasin tönkköyttä itsekin, mutten laiskana jaksanut korjata. Heimoi : )