I give my permission.

001-17.jpg

 

Paljon oli tapahtunut muutamassa vuodessa. Xerlian oli lähtenyt yliopistoon jatkamaan elämäänsä. Vieläpä varsin iloisin mielin. 

002-15.jpg
003-15.jpg
 
 Heather oli muuttanut Tintin luo, ja pari olikin mennyt varsin ripeästi kihloihin. Heatherista oli kasvanut varsin upeaksi naiseksi, ja monesti miehet, sekä naiset viheltelivät pariskunnan perään. 
 
004-15.jpg
005-15.jpg
 
Pari meni myös pihalla naimisiin. Ovelasti he tahtoivat tehdä sen kaikilta salassa, he eivät yhtäkään katsojaa.
 
006-15.jpg
007-15.jpg
 
Pari meni juhlimaan erääseen romanttiseen ja kalliiseen ravintolaan. Parin syötyä alkoi musiikki soimaan, ja pariskunta meni tanssimaan hitaita keskiyöhön saakka.
 
008-15.jpg
     009-15.jpg
 
Tultuaan kotiin menivät pariskunta juhlistamaan hääyötään. Samalla kun uusi elämä ehkä sai alkunsa, lähti myös yksi elämä muualle. Aamulla Sharon oli huomannut, että Tintin isoisä Leighton oli menehtynyt nukkuessaan.
 
010-16.jpg
011-15.jpg
 
Myös Tory oli löytänyt naisen itselleen. Pariskunta olikin juuri sellainen pari, joka palaili yhteen joka viikko monta kertaa. Milloin mistäkin syystä.
 
012-15.jpg
013-15.jpg
 
"Minulla on sinulle yllätys, kunhan lapsosemme hieman kasvaa." Tintti sanoi vaimolleen ovelasti aamiaisella. Sharon oli myös liittynyt seuraan, jolloin hän katseli pariskunnan juttelua varsin arvioivasti. 
"Oih! Rakastan yllätyksiä." Heather sanoi nauraen. Naisesta oli muuttunut raskauden myötä varsin pirteä.
 
014-15.jpg
 
Tottahan se oli. Hääyö, tai jokin niistä, oli tuottanut tulosta, ja Heather oli innoissaan tulevasta esikoisesta. Hän oli aika varma, että lapsi olisi tyttö, ja toivoikin sitä, jotta saisi pian letitellä pienen tytön hiuksia.
 
015-15.jpg
 
"Tuhlaat vain rahaa tuohon naiseen.." Sharon sanoi hetken kuluttua Heatherin mennessä alakertaan. Tinttiä ärsytti suuresti naisen epäluulo muutamia simejä kohtaan.
"Ja sinä tuhlaat aikaasi valittaessasi vaimostani." Tintti sanoi naiselle ja lähti alakertaan Heatherin luo.
 
* * * * *
016-15.jpg
 
Raskausaika oli jo loppumaisillaan, ja laskettu aika teki tuloaan. Heather söi yhä enemmän ja enemmän, mutta aamupahoinvointi oli alkanut jo hellittää aikoja sitten.
 
017-15.jpg
018-15.jpg
 
"Heather.. Olet ainoa jolta voin tätä kysyä.. Joten saanko kysyä erästä aika tärkeää asiaa?" Mika kysyi Heatherilta. Heather nyökkäsi hämmästyneenä.
"Saanko sinulta luvan muuttaa Julietin luo?" Mika kysyi saaden Heatherin hiljenemään.
 
019-15.jpg
 
"Jos kerran rakastat häntä, mene vain. Pysyisitkö edes sen aikaa, että veljenlapsesi syntyy?" Heather sanoi ja hymyili. Mika naurahti ja halasi naista hymyillen. Vihdoinkin hän saisi olla rakastamansa naisen kanssa luvan kanssa.
 
020-16.jpg
 
Kauan ei lasta täytynytkään enää odotella, sillä Heather synnytti seuraavana päivänä viedessään roskia. Nainen huuti tuskissaan, kunnes Max oli huomannut naisen, ja soittanut ripeästi taksin.
 
021-15.jpg
 
Heatherin päästyä sairaalasta oli hän usein ihailemassa lastaan. Tyttö oli sijoitettu Rebekahin ja Leightonin entiseen huoneeseen, jossa Heather ja Tintti nykyisin nukkuivat.
 
022-15.jpg
 
Heti samaisena iltana oli myös Mika tekemässä lähtöään. 
"Heihei Keira. Olet todella rakas, saatan tulla joskus katsomaan sinua. Ole kiltisti ja huolehdi vanhemmistasi. Sinulla on todella ihanat vanhemmat.
 
023-15.jpg
 
Yön alkaessa ottaa kaupunkia valtaansa oli Mika lähtemässä kävelemään rakkaansa luo muutaman kilometrin päässä olevaan metsään. Ainoa hereillä oleva Heather katsoi suruissaan pojan lähtöä. Hän piti pojasta todella.
 
 
* * * * *
 
024-15.jpg
 
Muutama vuosi oli kulunut rivakkaan sitten Mikan lähdön. Tory oli yhä yhdessä tyttöystävänsä Hayleyn kanssa, tosin nykyään hieman vakavammin. Pariskunta myös suunnitteli tulevaisuuttaan varsin vakaalla pohjalla. Jopa kihlautumisesta he olivat puhuneet.
 
025-15.jpg
026-15.jpg
 
Tintti oli suunnitellut, että yllättäisi vaimonsa jo heti Keiran syntymän jälkeen, mutta yhtäkkiä vuodet olivatkin vain vierineet, ja he olivat päättäneet, että nauttisi kunnolla ensin lapsesta. Lisäksi Heather oli jo uudestaan raskaana.
 
027-15.jpg
028-15.jpg
 
Ja pian pariskunta lähti taksilla käymään eräässä yllätyspaikassa.
 
* * * * * 
 
029-15.jpg
 
"Tämäkö on yllätyksesi? Talo?" Heather sanoi hieman hämmästyneenä. Nainen pärjäsi ja nautti olostaan Sharonin ja Maxin luona, eikä nähnyt syytä muuttaa.
"Kyllä, arvelin, että saattaisit tahtoa oman talon." Tintti sanoi selvästi innoissaan.
 
030-15.jpg
 
 Talo oli varsin pienen näköinen, mutta sitäkin suurempi. Pihaa koristivat puska-aidat, joita täytyi varsin usein leikellä.
 
031-15.jpg
 
Talon ylin kerros, jossa sijaitsevat työhuone, yksi vessoista, muutama tyhjä huone lapsia varten sekä lastenhuone, joka oli Keiran käytössä.
 
032-15.jpg
 
Keskimmäisessä kerroksessa oli keittiö, pariskunnan makuuhuone ja heidän oma vessansa, olohuone ja kerroksen toinen, samalla talon viimeinen vessa.
 
033-14.jpg
 
 Alin kerros oli tyhjänä, ja Tintti suunnitteli, että tarvittaessa he käyttäisivät sitä lapsille, sillä pariskunta oli varsin lapsirakas. 
 
034-13.jpg
 
"No, mitä pidät talosta?" Tintti kysyi heidän syödessään eräänä aamuna muroja. 
"Varsin suuri. Mutta ihana. Sharon on muuten tänään tulossa käymään." Heather sanoi hieman vaivaantuneena Sharonin tulosta. Toki hän oppi myös pitämään talostakin, vaikkei se ollut vielä kovin käytännöllinen.
 
035-13.jpg
 
"Kivan yllätyksen Tintti sinulle keksi. Varmaan kului paljon rahaakin.." Sharon sanoi olevinaan onnellinen toisten puolesta. Oikeasti häntä suututti, että Heatheriin kulutettiin niin paljon rahaa. He sentään olivat hankkineet ne Maxin kanssa vaivalla.
 
036-13.jpg
 
Sharonin ja Heatherin jutellessa oli Tintti viihdyttämässä Keiraa ylhäällä. Tintistä tällä hetkellä suloisin ääni oli Keiran nauru, jolloin hän nauratti tyttöä välillä liikaakin. Ainakin Heatherin mielestä Tintti nauratti Keiralta keuhkot ulos.
 
- - - - - - - - 
 
Näin taas tänään : ) Mutta en jaksa enkä kerkeä kirjoittaa mitään lisää, joten kommentoikaa! : )