Judgement


 Edellisessä osassa: Heatherin synnytys käynnistyi yllättäen, eikä nainen kerennyt enää sairaalaan.




"Tintti! Tapan sinut jos et auta minua nyt!" Heather karjui kuin viimeistä päivää alakerrassa. Monet askeleet kuuluivat rappusissa ja muualla talossa, mutta yhdetkään eivät päätyneet Heatherin luo. 




Keira oli jatkanut maalausharrastustaan ja teki enemmän tai vähemmän upeita maalauksia. Hän kuunteli kuinka äitinsä huusi kivusta, mutta tiesi, ettei häntä kaivattu sekaan.



Muutaman päivän kuluttua elämä kukoisti osittain Rowyjen perheessä, ja uusimmat lapset voivat huoneissaan varsin hyvin. Huoneet olivat hieman kolkot, mutta kelpasivat lapsukaisille varsin hyvin. Mitäpä he ymmärtäisivätkään sisustuksesta vielä.




Hieman vanhempi kaksosista, Katherine, oli perinyt äitinsä 'normaalimman' ihon, kun taas muut lapset omistivat normaalia vaaleamman. Lapsilla oli käytössään kirahvikuvioiset puvut, jotka siirtyivät lapselta toiselle. Katherine oli luonteeltaan rauhallinen ja näytti jo nyt varsin pirteältä, toisin kuin veljensä.




"Shht nyt. Siskosi nukkuu seinän toisella puolen.." Heather rauhoitteli virallisesti nuorinta lastaan Keniä. Ken oli tosiaan kärsimätön ja itki varsin usein. Heather väsyi helposti pojan kanssa ja toivoi vaiheen menevän todella nopeasti ohi.
 
* * * * * *

 
Heather lisäsi hieman talkkia ja laittoi Kenille vaipat ja katseli tätä hetken. 
"Kunpa et huutaisi niin paljon.." Heather toivoi ja suukotti lasta laittaessaan tämän kehtoon. Heather sulki silmänsä hetkeksi, kunnes kuuli pientä rääkymistä ylhäältä päin.




"Tiedän, että olet nälkäinen.. Voitko olla hetken hiljaa?" Heather mutisi ja katsoi anovasti Kimiä, joka ei näyttänyt tajuavan äitinsä turhautumista.  Heather kapusi portaat alas keskimmäiseen kerrokseen ja antoi pojalle ruokaa. 



Lapset jatkoivat huutamista Heatherin laskettua Kimin takaisin kehtoon. Nainen ei ollut käynyt moneen päivään suihkussa, ei syönyt kunnolla ja oli todella väsynyt. Hän laahusti pitkin taloa pyjamassa ja hoiti lapsia toistensa perään.



Tintti ramppasi lapsilta salaa työhaastatteluissa, mutta koskaan häntä ei onnistanut. Perheen rahatilanne alkoi uhkaavasti huveta, eikä kumpikaan saanut töitä. Heatherkaan ei oikeasti voinut hakea, sillä tämän täytyi huolehtia yhä lapsista. Välillä Tintti hoiti lapsia kiireiltään, jotta Heather pääsisi rentouttavaan kylpyyn. Ja kyllä Heatherinkin täytyi myöntää, että kylpy rentoutti.
 
* * * * *


Kello läheni jo vakaasti puoli seitsemää kun Keira näpytteli koneella vanhemmiltaan salaa. Edes siskolleen ei tyttö paljastanut takaisin viestittelijää, vaikka hyvät välit tytöillä olikin. Pian alhaalta alkoi kuulua kolinaa ja askelia, jolloin Keira napsautti sivuhistoriat ja muut pois ja sulki koneen.



Keira tallusteli rauhassa kohti ylimmässä kerroksessa sijaitsevaa kylpyhuonetta ja laittoi itselleen lämpimän kylvyn. Nuori nainen pesi ripeästi itsensä ja poikkelehti kohti alakertaa suunnitelmissa itsensä kuivaaminen.



Keira kuivaili itseään ja vaihtoi vaatteet päällensä. Pian ylhäältä alkoi kuulua hiustenkuivaajan hurina. Keira pomppi takaisin alas ja hymyili kokkaillessaan koko perheelle aamiaista. Keira oli nykyisin perheen paras kokki, jolloin hän hoiti monet ruokailut.



Ensimmäisenä aamiaiselle päätyi Tintti, joka kehui vuolaasti tyttärensä ruokaa.
"Isi.. Saisiko eräs.. ystäväni tulla käymään tänään illemmalla? Voisin vaikka hoitaa vauvoja!" Keira aneli ja katsoi koiranpentuilmeellä isäänsä, joka nyökkäsi huokaisten tyttönsä pyynnölle.




Seuraavat tunnit Keira huolehti pikkusisaruksistaan ja laittoi nämä päiväunille. Kate ja Tintti oli lähtenyt juuri kauppaan, kun taas Heather nukkui univelkojaan pois. Tyttö vilkuili jatkuvasti kelloa ja puoliksi hyppi kulkiessaan talossa.



Pian Keiran odottama aika tuli ja hän syöksyi ulos tapaamaan ystäväänsä. Keira ja vieras vaihtoivat poskisuudelmat ja Keira johdatti miestä kohti taloa.
"Käyn vaihtamassa nopeasti vaatteet." Keira mutisi ja jätti miehen eteiseen odottamaan.




"Mitä pidät?" Keira kysyi pyörähtäen ympäri ja koskettaen hieman vierastaan. Keira oli lisännyt asuunsa myös korkokengät, jolloin tämä oli helposti samanpituinen kuin Cain, Keiran niin sanottu ystävä. 



Pian viereisestä huoneesta kuului heräämisen ääniä ja Heather käveli kohti eteistä, pohtien varmaan tulokasta. 
"Ai hei. Keira, sinun piti tyhjentää tiskikone." Heather mutisi ja katsoi tyttärensä vaatetusta. Hän vilkaisi myös miestä Heatherin vieressä, hieman varuillaan.



"Tule vain. Huoneeni on yläkerrassa. Myös matikankirjani on siellä." Keira sanoi kovaan ääneen, jotta Heather varmasti kuulisi. Cain katseli huvittuneena Keiran menoa ja huokaisi noustessaan ylös portaita.



"Mitä pidät?" Keira kysyi keimaillen Cainin edessä. Cain katsoi tyttöä huvittuneena ja näytti miettivältä.
"Eikö ovea saa lukkoon?" Cain kysyi hämillään, saaden Keiralta pään pudistuksen vastaukseksi.



"Tahtoisin niin olla jo julkisesti sinun kanssa.." Keira mutisi hetken päästä Cainin sylissä.
"Kestä muutama vuosi. Sitten olet täysikäinen ja he eivät määrää sinua rakkaani." Cain sanoi ja suukotti salaisen tyttöystävänsä hiuksia.



Cain heilautti tytön maahan ja piteli tämän kättä.
"Lupaan odottaa sinua. En ole tuntenut kenenkään muun kohdalla näin. Rakastan sinua." Cain tunnusti ja suukotti Keiraa, joka hymyili onnellisesti.



Pari nousi pystyyn ja Cain piteli Keiraa sylissään. He suukottelivat toisiaan ja olivat muuten vain hiljaa. Muutamia sanoja vaihdettiin, mutta sen jälkeen tunteet sai taas vallan.




Sen jälkeen pahin mitä he osasivat tällä hetkellä ajatellakaan tapahtui. Heather asteli sisään rennoin askelin ja hymyili tyttärensä panostuksesta kouluun.
"Tahtoisitteko jotain...ruokaa.." Heather aloitti ja lopetti puheensa järkyttyneenä. 

* * * * * *



"Tajuatko miten vastuutonta tekemisesi on?" Heather kysyi hieman raivostuneena samaisena iltana. 
"Me ei tehty mitään!" Keira vastasi puoliksi huutaen. Heather pudisteli päätään ja katsoi tytärtään pettyneenä.



"Olet arestissa seuraavan kuukauden. Joudut myös hoitamaan talon kotihommat. Tästä lähtien mieti mitä teet." Heather kertoi rauhallisesti tuomion, saaden Keiran järkyttyneeksi. 
"Odota vain!" Keira mutisi ja nousi raivokkaasti tuolista, kaataen sen samalla.


Viikon päästä Rowyjen perhe söi kahdessa erässä aamiaisen. Heather ja Keira pysyivät pöydässä seuraavien kahden tullessa, jotka olivatkin vanhemmat kaksoset. Keira jutusteli innoissaan kaksosten kanssa, huomioimatta äitiään, joka yritti keskustella lasten kanssa.




"Miten pärjäämme lasten kanssa tulevaisuudessa.." Heather pohti ääneen parin katsoessa Kauniiden ja rohkeiden uusintoja. Tintti puristi vaimonsa kättä ja silitteli tämän käsivartta.
"Hyvin. Keirakin on pohjimmiltaan kiltti tyttö. Hänen täytyy vain vähän kapinoida." Tintti sanoi hymyillen ja käänsi katseensa vaimoonsa.



"Niin kai sitten." Heather mutisi surullisena. Tintti kaappasi Heatherin syliinsä ja rutisti tätä kunnolla. 
"Eivätkä kaikki edes ole tuollaisia." Tintti lisäsi hetken kuluttua. Heather naurahti hieman ja nosti päätään.
"He ovat pahempia." Heather kuiskasi ja kiinnitti katseensa takaisin telkkariin, kääntyen mukavaan asentoon miehensä kainaloon.
 
* * * * * *


Kuukaudet vierivät tiuhaan tahtiin ja lapset kasvoivat kasvamistaan. Perheen lapsi-ikäiset tytöt viettivät aikaa keskenään paljonkin, vaikka ikäeroa oli muutama vuosi.



Keira jatkoi suhdettaan Cainiin, nykyisin tosin puhelimen kautta. Ja tietenkin koulussa, missä 19-vuotias nuorukainen toimi väliaikaisesti avustajana. Heitä ei kuulemma erottaisi mikään.



Tässä on muuten uudistunut Katlinin ja Kimin (vanhemmat kaksoset) huone. Hieman tyhjä, mutta eiköhän se siitä.



Kim tykkäsi viettää eniten aikaa yksinään. Tai enintään siskojensa tai autojen kanssa. Poika oli koulussa kyllä suosittu, lähinnä siskojensa ansiosta, muttei viihtynyt kavereidensa kanssa.



Keiralla oli nykyisin paljon vapaa-aikaa, jota hän kulutti pikkusisaruksiensa hoivaamiseen. Näin myös vanhemmat saivat enemmän aikaa tekemisisiinsä, sekä leppyivät. Olihan hommassa omat mukavatkin puolensa, kuten pikkusiskonsa iloinen nauru.




Pian tuli aika myös Katen kasvaa teiniksi. Tyttö valitsi kauniisti kasvupaikakseen vessan.. Tässäpä kasvanut Kate. 

- - - - - - - - - - - - - 
Näin ikään : ) Nauroin pitkään otsikolle, sillä se kuulosti kauhean traagiselta : D Risuja ja ruusuja kiitos! : )