Trying to say goodbye

Tässä osassa kesti taas hieman, kun olin laiska, enkä jaksanut kirjoittaa. 

001-9.jpg

 

 "Asia on nyt niin, että me muutamme." Leighton sanoi hymy suussa Maxille.
"Mit..miksi? Minne minä sitten menen lasten kanssa? Äidin luokse en tahdo." Max sanoi ihmetellen. Rebekah naurahti hieman.
"Suunnittelimme, että tulisit lasten kanssa meidän mukaamme. Tietenkin se saattaa kuulostaa oudolta." Rebekah sanoi pirteästi kun Max käännähti katsomaan häneen.

002-8.jpg

 

"Pääsisinkö? Oikeasti?" Max riemastui nähtävästi. Rebekah ja Leighton hymyili onnellisesti.
"Totta kai. Ja kuoltuamme sinä voisit periä talon, Ron kun on siellä yliopistossa, ja hänellä on se kihlattunsa ja tuleva lapsensakkin." Leighton selitti hieman vihaisella äänellä, kun aihe siirtyi Roniin. Max suostui oitis tarjoukseen, ja he alkoivat jo innoissaan suunnittelemaan muuttoa, jonka avulla he saivat hetkeksi Amberin pois mielestä.

003-8.jpg

 

Amber oli menehtynyt noin puoli vuotta sitten, ja hänen hautajaisiaan vietettäisiin, kunhan lapset olisivat hieman isompia. Heitä ei uskaltanut jättää lastenhoitajalle alle vuoden ikäisinä. Lindakin oli jo alkanut kasaamaan tavaroitaan, ja muutti pikku hiljaa takaisin omaan kotiinsa.

004-8.jpg

005-8.jpg

 

Kaksospojat, Tintti ja Alexander, olivat saaneet nimensä Amberin ja Maxin omista mietteistä, he kun olivat kerran miettineet kivoimpia nimiä. Ei kukaan tosin arvannut, että nimille olisi käyttöä näinkin pian. Toinen pojista oltiin sijoitettu Rebekahin ja Leightonin huoneeseen, toinen taas Amberin ja Ronin vanhaan, Maxin nykyiseen huoneeseen.

006-8.jpg

Max makoili suurimman osan päivästä sängyssään, ja kuunteli samalla joko lapset alkaisivat taas huutaa. Hän teki tosin kaikkensa, jottei Amber pyörisi mielessä.

* * * * * 
007-8.jpg

Kaikki olivat hiljentyneet ja muistelivat Amberia. Nyyhkäyksiä kuului vain Rebekahilta, mutta useimmat surivat syvästi. Ronin kihlattukin oli myötätuntoinen, vaikkei Amberia ollut tuntenutkaan. 

008-8.jpg

Oikealla eturivissä istuivat lähimmät omaiset. Viereisellä penkillä istui Ron, Ronin tuleva vaimo Mary ja heidän vieressään Linda. Takana kiistelivät vilkkaasti Amberin ja Maxin ystävät, Lorena ja Ken, jotka kaikkien ihmetykseksi tuli hautajaisiin parina. 

009-8.jpg

He eivät olleet paljoakaan muuttuneet. Molemmat olivat venähtäneet pituutta, ja kehittyneet aikuisemmiksi. Lorena oli myös aloittanut kauneutensa lupaaman mallintyön. 

010-9.jpg

Hautajaisten jälkeen väki lähti Rowyjen uuteen taloon kahveille. Ron ja Mary juttelivat Rebekahin ja Leightonin kanssa vilkkaasti ruokapöydässä. Muut vieraat keskustelivat muualla.

011-8.jpg

"Olettekos.. hankkimassa piakkoin lapsenlapsia meille?" Rebekah kysyi innostuneena. Leighton tökkäsi naista hennosti ja katsoi tähän ihmetellen, mutta hymyillen. Nuoret seurasivat vierestä hieman vaivautuneina, mutta ymmärtäväisinä. Sen jälkeen alkoi pitkät selitykset. 

012-8.jpg

"Olen todella pahoillani Amberista, hän oli aivan ihana ystävä." Lorena sanoi halatessaan huomattavasti lyhyempää Maxia. Max oli hieman vaivaantunut, kun mallinmitoissa oleva toinen nainen tuli halailemaan häntä. Vaikka Lorena hyvä ystävä olikin ollut.

013-8.jpg

Lorena oli jopa niin upea, että ei edes hävennyt erikoisia korviaan. He irrottivat toisistaan, ja katsoivat toisiaan hetken silmiin. Molemmista huomasi, että he näkivät juuri vanhoja, hyviä muistoja. 

014-8.jpg

"Kiitos.." Max mutisi yhä vaivaantuneena. Hän katseli upeata naista, jonka jokainen olisi tahtonut. Kaikki muut paitsi Max, joka kaipasi juuri tiettyä henkilöä. Mutta jotain yhteyttä tapauksilla oli. Kukaan, paitsi ehkä yksi, sai Lorenan, eikä kukaan myös saanut Amberia. 

015-8.jpg

"Okei. En ole koskaan ollut suosikkejasi, mutta pidin Amberista. Olen oikeasti vilpittömästi pahoillani. Vaikket sitä uskoisikaan." Lorena sanoi vakavana. Tosiaan, ei Max Lorenasta pahemmin välittänyt, eikä pitänyt Amberia tälle tärkeänä. Haluistaan huolimatta hän pysyi hiljaa.

016-8.jpg

"Lähdemme Kenin kanssa nyt. Meille tulee pian kiire." Lorena sanoi pöydässä istuville ja huusi Kenin luokseen. He lähtivät tyylikkäästi, niin kuin hienon parin kuuluikin. Lorenakaan voinut riskeerata hyvin alkanutta uraansa.

* * * * * 

017-8.jpg

Kaksoset olivat kasvaneet hurjaa vauhtia, ja Max katseli heitä usein, pelkästään muistellen Amberia. Toki kaksoset hieman ihmettelivät, miksi isänsä jäi tuijottamaan, mutta tilanne meni ohi pelkällä naamaan tökkäsyllä.

018-8.jpg

Esittelen tässä vaiheessa talon sitten : D Tältä näyttää kokonaisuudessaan. Talon on siis tehnyt Yun, Lc Ala-Tuuhelan tekijä. Kiitos hänelle siitä : ) Vilkaiskaa hänenkin tarinaansa : )

019-8.jpg

Ulko-ovesta tullessa tulee tälläinen näkymä. Vasemmalla olevasta ovesta mennään vessaan, ja toinen vie Maxin huoneeseen, jossa lapsetkin asustavat tällä hetkellä.

020-8.jpg

Tälläinen on siis ulko-oven vierusta.

021-7.jpg

Anteeksi Max : D Tälläinen keittiö.

..
022-7.jpg

Tässä on siis Maxin huone. Olen joten kuten tyytyväinen tähän : D 

023-7.jpg

Tässä toinen vessoista. Isompi niistä. Anteeksi huono kuvakulma, mutta näin sain koko vessan samaan kuvaan.

024-7.jpg

Yläkerran vessa heti portaiden yläpäässä.

025-7.jpg
026-7.jpg

Poikien tuleva huone kunhan kasvavat.

027-7.jpg

Rebekahin ja Leightonin varsin tyhjä huone.

028-7.jpg
029-7.jpg
030-7.jpg

Alin kerta, portaat ovat toisten portaiden vieressä. Pidän tästäkin myös : ) Takaisin arkeen Maxin kertomana. -->

031-7.jpg

Katselin lapsia, jotka muistuttivat minua yhä Amberista. Tahtoisin joka ilta nukahtaa tämän viereen. Hänen hiuksensa tuoksuivat aina ruusuilta, ja hän oli varsin lämmin.

032-7.jpg

Huokaisin ja nousin ylös Tintin parkuessa. Hellin tätä hetken ja aloin opettamaan poikaa kävelemään. Koulun oli lopettanut, joten aikaa riitti.

033-6.jpg

Muiden ollessa töissä, tein myös hieman ruokaa valmiiksi. Varsinkin Rebekah tuli töistä nälkäisenä.

Näköjään vaihdankin tässä randomkertojaksi : D


034-6.jpg

Ennen syöntiä Rebekah tosin aina juoksi katsomaan poikia. Hän oli aina tasapuolinen suukoissa ja haleissa, mutta aina toinen jäi vinkumaan lisää.

035-6.jpg

Hän joskus jäi myös opettamaan poikia kävelemään. Alexander sai lähinnä eniten huomiota Rebekahilta, Tintti kun vinkui aina Maxin hoitovuorolla.

036-6.jpg

Kuukausien kuluessa ja Rebekahin huimasti ikääntyessä mikään ei lähes muuttunut. Lapset saivat kyllä useammin huomiota, ja kehittyivät huimasti.

037-5.jpg

Ja aina Max meni väsyneenä nukkumaan, ja heräsi aikaisin huolehtimaan lapsista. He kun eivät nukkuneet kovinkaan pitkälle aamuun.

038-5.jpg

Mutta aina ennen muita, Leighton heräsi ja kävi usein juomassa alakerrassa. Toki Rebekah huonounisena ärsyyntyi tavasta, mutta huomatessaan, että Leighton ei enään kömpinyt sänkyyn hän sai taas mielenrauhan ja rauhallisen unensa takaisin.

039-5.jpg

Leighton myös valmisti hämmästyttävän hiljaisesti aamiaista, tosin todella tukevaa. Eihän Leighton sitä tajunnut, mutta ainahan kaikki ruoka oli kelvannut.

040-5.jpg

Toki hän joskus huolehti lapsista, mutta se oli jo tullut varsin harvinaiseksi. Tänään oli taas yksi niistä harvinaisista päivistä.

041-5.jpg

Leighton käänsi hanan auki voimaakkaalle suihkulle, ja hankki ammeen sopivasti täyteen. Hän oli napannut Alexanderin ja pesi tämän ripeästi kuullessaan kimppakyytinsä tuuttauksen.

042-5.jpg

Myöhemmin aamulla Max opetti taas Tinttiä. Jostain syystä tämä hoiti mieluummin rauhallisempaa Tinttiä. Alexander kun riehui aina viimeistä päivää. Varsinkin kun Max hoisi tätä.

043-5.jpg

Max huomasi myös syöttäessään kaksosia, että Ron käppäili heidän etupihalla sateessa. Max juoksi nopeasti tervehtimään varsin hyvää tuttavaansa. 

044-5.jpg

Ron kävi tervehtimässä siskonpoikiaan ja rupattelikin näiden kanssa hetken. Kuitenkin Rebekah käveli sisään työkaveri mukanaan.

045-4.jpg

Max tervehti varsin nuorta, mutta hieman diivailevaa ja kaunista naista. Hän oli varsin ystävällinen lapsia kohtaan, ja juttelikin pitkän aikaa kaksosten kanssa.

046-4.jpg

Max ja Sharoniksi paljastunut nainen halasivat huvittavan illan päätteeksi. Rebekah näytti varsin tyytyväiseltä huomatessaan nuorten kemian.

- - - - - - - -
Tälläinen varsin tylsähkö osa. Tönkköyttä on varmasti ilmassa. En ollut oikein parhaimmillani tätä tehdessä. Mutten keksi mitään ihmeellistä, jotenka kommentoikaa, jotta jaksaisin tehdä seuraavan osan hieman nopeammin : D


 

..