Nohnoh, Rowyjen synttärikisaan osallistui vain kaksi henkilöä, joten molemmat tulevat palkituiksi : D Lähemmäksi oikeaa tulosta pääsi Yavannah, veikkauksella 23. Oikea tulos on siis 26 simiä, ei kovin päätä huimaava luku, vai mitä? : D Yavannah saa siis valita kolmesta palkinnosta ja valittuaan simssiliini saa valita kahdesta jäljelle jääneestä toisen : ) 
Palkinnot ovat:
- Viidennen sukupolven lapsien nimeäminen
- Kaksi lisä-ääntä seuraavaan perijäkisaan (eli 1 kaikilla oleva + 2 lisä-ääntä = 3 ääntä)
- Mystinen etukortti

Mystinen etukortti toimii siis sillä tavalla, että kerron välillä osissa tai muissa milloin korttia voi käyttää ja miten se on hyödyksi. Itse saat valita milloin sen käytät. Tämä on vähän arpapeliä, sillä välillä saatatkin skipata paremman edun ja seuraavalla kerralla tuleekin vähemmän hyvä. Etukorttia saa käyttää vain kerran. Etukortilla saatat saada lisää ääniä äänestyksiin, lapsien nimeämistä, lapsien määrää, juonen muuttamista yms. 

Yavannah voi siis tässä valita itselleen palkinnon ja sen jälkeen simssiliini. Yhteyttä minuun voitte ottaa sähköpostin kautta: [email protected]

Anteeksi myöskin tuloksien viivästyminen, sillä nettini on kiusannut ja koeviikot myöskin. Osa alkaa olemaan hetki hetkeltä valmiimpi, ehkä saan sen valmiiksi ennen joulua? : D Yritän myös tsempata osien kanssa, päästäisiin takaisin normirytmiin. Hyvää itsenäisyyspäivää!